O nama

CLICKbeautik je stranica za koju svaka žena mora znati da postoji!
Police pune cipela, torbi, nakita, ormari s haljinama i drugim odjevnim predmetima zasigurno su san svake žene, a CLICKbeautik je došao tu da Vam omogući ostvarivanje tih snova!

U širokom izboru CLICKbeautik asortimana pronađite moderne odjevne komade koje svaka žena mora imati!

Prodajni asortiman CLICKbeautika možete pogledati u Koprivnici, Varaždinska cesta 11B.

Prikaz proizvoda na ovoj web stranici samo je informativnog i ilustrativnog karaktera. Za pregled cjelokupne ponude CLICKbeautika, te za upite i narudžbe, posjetite CLICKbeautik Facebooku stranicu.

Što kod nas možete pronaći

Svaki modni komad pomno odabiremo za vas.
01

Haljine

Odlična haljina temelj je odlične kombinacije. Pažljivo biramo naše modele - klasične, romantične ili poslovne? Uz našu haljinu dovoljna je Click Beautik torbica i spremni ste za polet i osvajanje svih pogleda!
02

Suknje

Iako žene sve češće izabiru hlače, ovaj put smo tu da promijenimo statistiku! Click Beautik nudi širok izbor modernih suknji svih vrsta u modernim nijansama koje su prikladne svim ukusima.
03

Košulje

Primijetili smo kako sve više žena uživa u nošenju laganih i modernih košulja, u privatnom i poslovnom okruženju, pa smo odlučili proširiti mogućnosti izbora ovog modernog komada!
04

Hlače

Pronađite omiljeni kroj hlača uz našu pomoć! Hlače su univerzalne i posebno su krojene kako bi odgovarale svakom obliku ženskog tijela. Business ili izlazak? Manje važno, no važno je da dok nosite Click Beautik hlače uživate u svakom trenu nošenja!
05

Jakne i kaputi

Znamo da odjeća koju nosimo govori o nama. U hladnijem periodu godine, važno je izabrati lijep i topao odjevni predmet koji zaokružuje priču koju pričamo. Click Beautik kaputi prate liniju tijela na najbolji mogući način, a moderni dodatci poput zakovica, bisera i krzna podižu Vaš outfit na još višu razinu!
06

Torbice

Torbice koje nudimo krasi moderni dizajn i kvaliteta koja doprinosi njihovoj dugotrajnosti. Za Vas izabiremo kvalitetne torbice koje će što dulje izgledati kao nove i krasiti Vaše modne kombinacije!

CLICKbeautik galerija

Pošaljite nam poruku

Na svako vaše pitanje, rado ćemo odgovoriti.